jueves, 26 de noviembre de 2009

Vídeo d'en Guillermo Orozco: Educació en comunicació audiovisual.

A partir del vídeo de Guillermo Orozco, vaig poder treure una sèrie d’idees, que són les següents:

-L’audiència són tant homes com dones.
-Món digital: ens hem de posar al dia pel que fa a la tecnologia que cada cop està agafant més força, i que serà indispensable pel futur. Amb el cine i la televisió no passa, però pel que fa a la resta d’aparells sí.
-S’ha d’aprendre a veure les coses com: els anuncis, campanyes electorals, etc, de manera diferent, s’ha d’anar més enllà i veure el que ens volen fer veure----> MANIPULACIÓ.
-A l’hora d’educar una persona hi ha com actors principals: escola i família. Però no ens podem oblidar dels actors secundaris, ja que tenen molta força, com són els medis de comunicació.
-La relació que tenen els nens amb la televisió, ha de estar guiada per la família i l’escola, quan encara no té opinió crítica. Cal dir que hi ha una influència de l’escola i la família a l’hora de veure mes o menys la televisió. Si hi ha bon rotllo, el nen tendeix a veure la menys.
-S’ha d’obligar a reconèixer la seva part a l’hora d’educar als medis de comunicació, i fer programes útils educativament.
-A l’hora d’explicar una lliçó, la imatge o vídeo estan per sota de la paraula del professor, són un complement.
-La tecnologia s’ha d’emprar per millorar, per adquirir nous coneixements.
-Ensenyar a través del llenguatge visual és molt productiu, tot i que no es valora.
-S’han de fer exàmens sobre/de les noves tecnologies.
-S’ha d’aprofitar que els nens tenen més facilitat per aprendre coses noves, es a dir que aprendran més fàcilment sobre les noves tecnologies.

No hay comentarios:

Publicar un comentario